Kies wijzer met de Nutri-Score

De Nutri-Score is een handige keuzewijzer die de voedingswaarde van producten omzet in een overzichtelijke code van 5 kleuren en letters. Zo is het nog makkelijker om voor evenwichtige voeding te kiezen. Wij geven jou transparante info, jij kiest bewust.

Start hier

Samen voor minder zwerfvuil

Weg met sigarettenpeuken, lege blikjes en plasticresten! Samen willen we het zwerfvuilprobleem aanpakken. Doe je mee? Er eindeloos over doorpraten heeft weinig zin. Actie ondernemen heeft dat wél. Met ons vijfjarenplan ‘Samen voor minder zwerfvuil’ willen we tegen 2020 een zichtbaar verschil maken.

Meer lezen

We are biotiful

Bio eten is gewoon goed. Goed voor jezelf en goed voor een ander. Of je het nu veel of weinig doet. Bij Colruyt Group geloven we sterk in bewust consumeren. En bio hoort daarbij.

Meer lezen

Colruyt Group: een familie van bedrijven

Colruyt Group bestaat uit meer dan 29.000 medewerkers en een familie van retailbedrijven in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor gezondheid, samenleving, milieu en dierenwelzijn.