Search bar menu

Onze activiteiten

Onze merken

Colruyt Group is het meest bekend van de detailhandel in voeding, maar is ook actief in niet-voeding en brandstoffen. Het leeuwendeel van de groepsomzet is afkomstig uit de winkels in België, Luxemburg en Frankrijk. De groep baat er winkels in eigen beheer uit en levert ook aan zelfstandigen.

Colruyt Group biedt professionele klanten een brede waaier producten en diensten aan. Zo kunnen ze met de Professional Plus-kaart voordelig aankopen bij Colruyt en Bio-Planet. Daarnaast is Colruyt Group ook heel actief in groothandel en foodservice.          

Colruyt Group voert verschillende huismerken en biedt in zijn winkels meer dan 3.000 producten aan, een volwaardige aanvulling op de nationale merken. 

De centrale diensten en de meeste activiteiten zijn geconcentreerd in thuisland België. Het gaat vooral om distributie van food via eigen winkels en om groothandel, ook in Frankrijk en Luxemburg. De groep heeft ondersteunende diensten in o.a. India en

Naast de twee grote pijlers detailhandel en groothandel ontwikkelt Colruyt Group ook corporate activiteiten. Die zijn een concrete weerspiegeling van de identiteit, missie en waarden van de groep.