Search bar menu

1 gemeenschappelijke klantenkaart voor 9 winkelformules en webshops!

Colruyt Group lanceert de Xtra-klantenkaart. Dat is één groepsklantenkaart die vanaf 4 april gebruikt kan worden door al onze klanten, in ruim 600 winkels en afhaalpunten van Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, Dreamland, Dreambaby en Collishop. Vanaf het najaar van 2017 komt ook DATS 24 erbij.

Alle winkels en webshops van Colruyt Group hebben hun eigen promoties en aanbiedingen. Om het klanten extra makkelijk te maken, krijgen ze met Xtra automatisch en onmiddellijk de respectieve voordelen bij elke formule. Met Xtra wil de groep zijn klanten beter leren kennen en informatie, voordelen en het aanbod van producten en diensten nog beter op hun wensen afstemmen.

1 kaart
 

Vanaf 4 april krijgen alle klanten hun Xtra-kaart in de brievenbus. Daarmee profiteren ze automatisch en onmiddellijk van alle specifieke kortingen en aanbiedingen, en dat al vanaf hun eerste winkelbezoek. Papieren bonnetjes en verschillende klantenkaarten behoren zo voorgoed tot het verleden. De Xtra-kaart vervangt de klantenkaarten van Colruyt, OKay, Bio-Planet en Dreambaby. Alle kortingen verrekend aan de kassa staan duidelijk op het kasticket. Bij het eerste gebruik van de Xtra-kaart in een van de winkels, worden de andere klantenkaarten gedeactiveerd.

1 app
 

Voor klanten die het liever mobiel houden, is er de handige Xtra-app. Die is beschikbaar in de App Store of Google Play. Zo hebben klanten altijd hun klantenkaart op zak. Bij het tonen van de Xtra-app aan de kassa in de winkel, krijgen klanten dezelfde voordelen als met de Xtra-kaart. Bovendien kunnen ze verschillende mobiele betaalapps (Bancontact, KBC of SEQR) aan de Xtra-app linken, zodat ze ermee kunnen betalen.

Download de Xtra-app via de App Store of Google Play.

1 paswoord
 

Ook online zorgt Xtra voor meer eenvoud en gemak. Met de Xtra-login heeft de klant voortaan met één gebruikersnaam en paswoord toegang tot alle webshops van Colruyt Group: Colruyt en Bio-Planet via Collect&Go en daarnaast Collishop, Dreamland en Dreambaby. Zo profiteren ze van alle online aanbiedingen en krijgen ze relevante tips. Met hun unieke Xtra-login kunnen klanten persoonlijke gegevens beheren en zelf bepalen welke folder en nieuwsbrief ze in hun brievenbus en mailbox krijgen.

Activeer je Xtra-login op xtra.colruytgroup.be!

Privacy 100 % gegarandeerd
 

Colruyt Group vindt het enorm belangrijk dat de privacy van de klant te allen tijde gegarandeerd blijft. De retailer benadrukt dan ook dat de gegevens over het aankoopgedrag van klanten op elk moment 100 % veilig zijn. “Wij houden data bij om onze klant nog beter te kunnen bedienen, in alle transparantie. Elk gebruik ervan moet dus hiertoe leiden”, aldus COO Frans Colruyt.

Met Xtra krijg je alle specifieke voordelen bij: