Stap voor stap naar een duurzamere wereld

 

Gezondheid

Evenwichtiger eten, genoeg bewegen, zorgen voor jezelf.

Samenleving

Samen voor een veilige, respectvolle en leefbare omgeving.

Dierenwelzijn

Een betere levenskwaliteit voor dieren, jaar na jaar.

Milieu

Een lagere milieu-impact, dankzij kleine en grote initiatieven.

Geen resultaat gevonden

Onze duurzame initiatieven, voor ons allemaal

Een duurzamere wereld, die bereik je niet door elk apart in je hoekje dingen te doen. Daarvoor moeten we samenwerken. Wat jij belangrijk vindt, inspireert ons. En omgekeerd. Duurzaamheid loopt als een rode draad door al onze activiteiten. Elke dag nemen we kleine en grote stappen richting meer gezondheid, een betere samenleving, meer dierenwelzijn en een beter milieu. Wat vandaag nog niet lukt, proberen we morgen opnieuw. Stap voor stap. Zo blijven we samen vooruitgaan.

 

Ontdek hoe wij grote duurzaamheidsthema’s aanpakken

Kies wijzer met de Nutri-Score

De Nutri-Score is een handige keuzewijzer die de voedingswaarde van producten omzet in een overzichtelijke code van 5 kleuren en letters. Zo is het nog makkelijker om voor evenwichtige voeding te kiezen. Wij geven jou transparante info, jij kiest bewust.

Start hier

Samen voor minder zwerfvuil

Weg met sigarettenpeuken, lege blikjes en plasticresten! Samen willen we het zwerfvuilprobleem aanpakken. Doe je mee? Er eindeloos over doorpraten heeft weinig zin. Actie ondernemen heeft dat wél. Met ons vijfjarenplan ‘Samen voor minder zwerfvuil’ willen we tegen 2020 een zichtbaar verschil maken.

Meer lezen